G-Inveszt

Főoldal

Szolgáltatásaink

Ingatlanközvetítés

 A közvetítési tevékenységen túl cégünk a projektek teljes körű lebonyolítását is elvégzi, piackutatástól a marketingtervezésen át egy sor szolgáltatást nyújtunk az eladók, vevők, bérlők részére.

 

Társaságunk munkáját jogi képviselők, tanácsadók, elemzők segítik biztosítva ügyfeleink részére a biztonságos jogi, szakmai hátteret. 


Irodáinkat felkereső ügyfeleink széles választékot találnak az értékesítésre, bérbeadásra felkínált ingatlanokból. Ajánlataink között megtalálhatók a kedvező áron kapható kis lakások, családi házak és a több lakásos luxus ingatlanok. De egyre nagyobb a kínálatunk építési, üdülőtelkek, nyaralók, kereskedelmi, ipari és mezőgazdasági ingatlanok területén.

 

Az értékesítésre kiajánlott ingatlanok területileg Budapest és környékét érintik. Nagyobb a kínálatunk budai és belvárosi kerületekben, valamint a kedvelt üdülőhelyen - a Dunakanyarban.

 

Választékunk bővítése érdekében több szakmai szervezettel és partnerirodával van szerződésünk.

 

Értékbecslés

 Vállaljuk magánszemélyek, társas vállalkozások részére egyedi ingatlanok, ingatlan portfóliók,  független értékbecslését, marketing, könyvviteli, banki, vagy egyéb célokra. 

Az ingatlanértékelési és közvetítői szolgáltatási díjnak megállapításánál a Magyar Ingatlanforgalmazók Szövetsége és az Ingatlanosok Magyarországi Érdekképviseletének Egyesülete által kidolgozott díjszabásait vettük alapul.

 

Az értékelés formai és tartalmi követelményeként a szakma által elfogadott kritériumrendszer alapján készítjük el. A szakértői vélemény a kívánt értékelési módszerrel (forgalmi érték, üzleti érték, műszaki érték, illetve hozadéki és költség alapú értékelés) állítjuk össze. Jelenleg 2 szakképzett értékbecslő tudja felvállalni a tanulmányok elkészítését.

 Felméréshez, becsléshez szükséges idő: a helyszíni szemlétől számítva 3-4 munkanap szükséges az értékelési dokumentáció elkészítéséhez. Társaságunk külön megegyezés alapján beszerzi a szükséges dokumentumokat (tulajdoni lap, helyszínrajz, használatbavételi illetve fennmaradási engedély, stb...) A dokumentumok beszerzésének költségét az alapdíj nem tartalmazza.

A díjtétel megállapításának alapja a kifogástalan Megbízási adatszolgáltatás, az ingatlanba való bejutás biztosítása.

 Vállaljuk az ingatlankezelés és hasznosítási szolgáltatásokat, mely tartalmazza az üzemeltetési, karbantartási, felújítási munkálatok megszervezését.

 

 

 


G-Inveszt Ingatlaniroda

Tagjaink, Munkatársaink megfelelő szinten képzettek: okleveles menedzser, informatikus, tanár, közgazdász, felsőfokú áruforgalmi, marketing képzettséggel rendelkeznek.

Ingatlanközvetítés

A közvetítői tevékenységen túl cégünk a projektek teljes körű lebonyolítását is elvégzi, piackutatástól a marketingtervezésen át egy sor szolgáltatást nyújtunk az eladók, vevők, bérlők részére.

Értékbecslés

Vállaljuk magánszemélyek, társaságok részére egyedi ingatlanok, ingatlan portfóliók, egyéb eszközök pontos és független értékbecslését, marketing, könyvviteli, banki, vagy egyéb célokra.