Leiratkozás egy csoportról

Kilépő csoport,

Mi történik, ha kikapcsolja a megosztást? A családi csoport elhagyása A Ha be van kapcsolva a Képernyőidő a fiókjában, akkor a család szervezőjének kell eltávolítania Önt a csoportból. Koppintson a saját nevére, majd a Családi megosztás elemre.

A csoportos csevegésből is eltávolíthat személyeket. Tipp: Ha azt kilépő csoport, hogy kilép egy csoportból, mert az új üzenetekről szóló értesítések elszabadulnak, kikapcsolhatja az értesítéseket, vagy elnémíthatja a csevegést a csoportból.

kilépő csoport

Kilépés a csoportos csevegésből Ha úgy dönt, hogy elhagyja a csoportos csevegést a Teamsben, kövesse az alábbi lépéseket: Válassza a Csevegés Keresse meg a elhagyni kívánt csoport nevét. Válassza a További beállítások Ha meggondolja magát, kérjen meg valakit, hogy hívja meg újra a csoportba.

kilépő csoport

Személyek eltávolítása csoportos csevegésből Megjegyzés: A rendszergazdának be kell kapcsolnia ezt a beállítást ahhoz, hogy a tagok eltávolíttatják egymást a csoportos csevegésből. Ha el szeretne távolítani személyeket egy csoportos csevegésből a Teamsben, kövesse az alábbi lépéseket: Nyisson meg egy három vagy több fős csoportos csevegést, és a csevegés felső részében mondja el a résztvevők számát.

Kilépő 2020. feburár

Mutasson a résztvevők számára, majd mutasson az eltávolítani kívánt személy nevére. Jelölje ki az X-et, és erősítse meg, hogy el szeretné távolítani a résztvevőt a csevegésből.

kilépő csoport

A csevegésben egy frissítés tájékoztatja mindenkit, hogy eltávolította a személyt. A csevegésből eltávolított személyek megtekinthetik a korábbi csevegési előzményeket, de nem küldhetnek új üzeneteket, nem reagálnak az üzenetekre, és nem fogják tudni megtekinteni a csoport által megosztott új beszélgetéseket vagy fájlokat.

Megjegyzés: Ha valaki kilép vagy törlődik egy csoportos csevegésből, az üzenetei a csoportos csevegési előzmények között maradnak. Ha azonban kilépő csoport csoportos csevegésben szerkeszti az üzenetet, az láthatatlanná válik a volt résztvevők számára.

kilépő csoport

Ha ki akar hagyni egy csoportos csevegést, koppintson a csevegés fejlécére, majd a Csevegés elhagyás ére. Másvalaki eltávolítása csoportos csevegésből: A résztvevők listájában mutasson egy személy nevére, és az X gombra választva távolítsa el őket a csevegésből.

A tagként való volt csevegés előzményeit megtekinthetik, de nem tudnak reagálni az üzenetekre, üzeneteket küldeni vagy új üzeneteket fogadni a csoportból.

  • Kilépés vagy egy személy eltávolítása csoportos csevegésből
  • Kilépés csoportból vagy leiratkozás az e-mailekről - Google Csoportok Súgó

További segítségre van szüksége?